Port Royal Big Box

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-5

20 - 50 min

8+ god

Cena: 3 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

U luci Port Royal sve vrvi od života a Vi se nadate da ćete natrčati na dogovor koji će Vas obezbediti za ceo život. Ali ne smete da rizikujte previše jer će Vam skladište tereta ostati prazno. Ne zaboravite da reinvestirate svoj profit da biste stekli naklonost guvernera i admirala i angažovali razne druge osobe koje mogu da unaprede vaše ciljeve. Pokušajte da proširite svoj uticaj i možda ćete čak moći da odgovorite na poziv jedne od prestižnih ekspedicija koje mogu značajno da pomognu Vašem krajnjem cilju. 

U društvenoj igri iskušavanja sreće Port Royal Big Box od Alexander Pfister-a, igrači se smeštaju u ulogu trgovca u luci Port Royal a cilj je prost: sticanje bogatstva, odbijanje pirata i rast uticaja na dokovima. Pobedite u igri sa 12 bodova, ali pazite da ipak ne budete previše pohlepni jer ćete u protivnom završiti bez ičega. Koliko ćete iskušati svoju sreću i koliko ćete od toga profitirati, to zavisi samo od Vas. 

Društvena igra Port Royal Big Box odlikuje prelepim dizajnom karata kao i odličnom igrivošću a dodatan plus je da je igra dobra bez obzira koji je broj igrača prisutan, takođe Port Royal Big Box dolazi sa dve ekspanzije Just One More Contract i  The Adventure Begins, kao i sa zasebnom verzijom igre Port Royal Unterwegs!