Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Professor Evil And The Citadel Of Time

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

30-45 minuta

8+ godina

Cena: 4 990 RSD

Možete li da ugrabite Mona Lizu, Ekskalibur i ostale artefakte pre nego što vam vreme istekne? Ili će ovi neprocenjivi artefakti ostati izgubljeni zauvek? Trka počinje!

Profesor Evil izgradio je vremensku mašinu kako bi ukrao neka od najpoznajih istorijskih blaga – tvoj posao je da ih zaštitiš! Profesor ih je zaključao u svom jezivom zamku i u njega postavio smrtonosne zamke kako bi ih sačuvao za sebe.

U društvenoj igri Professor Evil And The Citadel Of Time upuštate se u avanturu sa svojim saigračima kako biste se ušunjali u zamak i vratili blaga. Planirajte pažljivo i iskoristite svoje specijalne sposobnosti da otključate vrata, deaktivirate zamke, skrenete pažnju profesoru i klonite se njegovog puta. Moraćete da radite zajedno kako biste ga pobedili! Vi morate da budete brzi i snalažljivi a professor Evil će biti ono što jeste i pokušaće da vas spreči da ukradete blaga i pobegnete sa njima.