Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Puerto Rico

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-5

90 - 150 min

12+ god

Cena: 6 750 RSD

U igri Puerto Rico, igrači preuzimaju ulogu kolonijalnih guvernera na ostrvu Puerto Rico. Cilj igre je da se nakupe pobedonosni poeni tako što šaljete resurse u Evropu ili tako što gradite zgrade.
Svaki igrač ima svoju malu tablu sa prostorom za zgrade, plantaže i resurse. Igrači dele 3 broda, menjacnicu i početne resurse i zlatnike. Igrači uzgajaju useve i menjaju ih za zlatnike. Uz pomoć zlatnika kupujete zgrade, uz čiju pomoć dobijate više useva ili neku drugu beneficiju. Zgrade i plantaže ne daju resurse sve dok na njima nema radnika. Tokom svake runde igrači biraju određenu „ulogu“ (trgovac, graditelj, itd.). Kada se uloga izabere, svaki igrač dobije akciju koja je određena za tu ulogu.
Puerto Rico koristi razne faze za raspored igranja. „Guverner“ počinje prvi u potezu, i kada se potezi svih igrača odigraju, sledeći igrač postaje „Guverner“ za tu rundu. Igrači dobijaju poene za posedovanje zgrada, slanje resursa u Evropu brodovima i radnike u većim zgradama.