Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Puerto Rico Deluxe Edition

Cena: 7 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Deluks verzija nagrađivane igre Puerto Rico je tu! Ova edicija sadrži:

Puerto Rico osnovnu igru.
The New Buildings ekspanziju
The Nobles ekspanziju
Novu kutiju i artwork
Dvostrane pločice zgrada sa novim atrwork-om

Malo više o igri:

U igri Puerto Rico, igrači preuzimaju ulogu kolonijalnih guvernera na ostrvu Puerto Rico. Cilj igre je da se nakupe pobedonosni poeni tako što šaljete resurse u Evropu ili tako što gradite zgrade.
Svaki igrač ima svoju malu tablu sa prostorom za zgrade, plantaže i resurse. Igrači dele 3 broda, menjacnicu i početne resurse i zlatnike. Igrači uzgajaju useve i menjaju ih za zlatnike. Uz pomoć zlatnika kupujete zgrade, uz čiju pomoć dobijate više useva ili neku drugu beneficiju. Zgrade i plantaže ne daju resurse sve dok na njima nema radnika. Tokom svake runde igrači biraju određenu „ulogu“ (trgovac, graditelj, itd.). Kada se uloga izabere, svaki igrač dobije akciju koja je određena za tu ulogu.
Puerto Rico koristi razne faze za raspored igranja. „Guverner“ počinje prvi u potezu, i kada se potezi svih igrača odigraju, sledeći igrač postaje „Guverner“ za tu rundu. Igrači dobijaju poene za posedovanje zgrada, slanje resursa u Evropu brodovima i radnike u većim zgradama.

Predlažemo i ove igre