The Quacks of Quedlinburg The Alchemists

Cena: 2 600 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Društvena igra Quacks of Quedlinburg dobila je novu ekspanziju! Kao da nije bilo dovoljno sastojaka za mućkanje napitaka! 

Pročulo se sada i daleko izvan granica Quedlinburga o Alhemičarima i njihovim poznatim, ali i zloglasnim isceljiteljskim moćima. Ljudi dolaze sa udaljenih destinacija kako bi njihove čudne slučajeve pregledao i tretirao “profesionalac”. Pileće oči, veštičija grba pa čak i vampirizam samo su neke od njihovih bolesti. 

Samo najbolji iz njihovih redova su potrebni: Alhemičari Quedlinburga suočavaju se sa najkompleksnijim slučajevima u nadrilekarstvu. Oni koriste sofisticiranu opremu kako bi destilirali esencije u nadi da će da olakšaju pacijentima muke. Destiliranje igračima donosi vredne bonuse i specijalne funkcije koje donose dodatne prednosti kako igra odmiče. Ova ekspanzija sadrži 20 novih karata gatare i dve nove knjige sastojaka… Ali još bitnije, sadži dosta novih, jedinstvenih sati igranja! Društvena igra Quacks of Quedlinburg u kombinaciji sa ekspanzijom Quacks of Quedlinburg The Herb Witches i The Quacks of Quedlinburg The Alchemists postaje jedna od onih igara koje nije moguće prestati igrati.   

Predlažemo i ove igre