Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Risk Legacy

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

3-5

60 min

13+ god

Stara cena: 
7500
Cena: 6 800 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Risk Legacy spada u drustvene igre koje su u svojoj srži originalni Riziko koji je pretrpeo par izmena. Igrači kontrolišu zemlje i regione na mapi sveta i kroz jednostavnu borbu pokušavaju da eliminisu protivnike ili osvoje pobedonosne poene.
Ono što je različito u igri je da se igra fizički menja tokom igranja u zavisnosti od izbora igrača. U svakoj igri, igrači biraju jednu od 5 frakcija. Svaka frakcija ima jedinstveno oblikovane figure i pravila. Na početku prve igre svaka frakcija ima izbor da prekrši jedno manje pravilo, kao na primer da možete da pomerate trupe tokom svog poteza u odnosu na to da možete samo na kraju istog. Kada se moći izaberu, igrači lepe nalepnicu sa tom moći na karticu svoje frakcije, a onda UNIŠTI kartu sa drugom moći na njoj. Kada kažemo uništi, onda to i mislimo stvarno. U pravilima piše da ako odeberete kartu za uništenje, treba je pocepati i baciti u kantu. Ovo je ključni koncept koji će se primenjivati tokom igre. Neke stvari koje budete uradili će biti privremene, dok će druge biti trajne, i kada sledeći put budete igrali Risk Legacy ta izmena će ostati. Pravila će se isto menjati kako se i igra bude menjala, da se neka neće ni primenjivati sve do Vaše 3 igre. Pobednik prvih 15 partija će dobiti veliki bonus -svoj lični grad sa kojeg će početi svoju sledeću igru. Tabla će se takođe menjati tokom igre, neke zemlje neće više postojati, dok će se druge stvarati. Ovakav tip fizičke memorije daje igri jedinstven pristup legendarnoj igri Riziko.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara