Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Sherlock Holmes: The Baker Street Irregulars

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-8

90 min

14+ god

Cena: 6 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

1880. godine Šerlok Holms imenovao je grupu dece iz Beker ulice, kao njegovu nezvaničnu "policiju", nazvao ih je "The Baker Street Irregulars". Ovo je njihova priča, i priča o određenoj godini koja je detektiva Holmsa i ove mališane gurnula u niz izazovnih i opasnih događaja...

Sherlock Holmes Consulting Detective je kooperativna igra gde igrači pokušavaju da reše misteriozne slučajeve hodajući maglovitim ulicama Londona u potrazi za tragovima. Razmrsite niz spletki i intriga, odgovorite na seriju pitanja i uporedite vaše detektivske veštine sa legendarnim veštinama Šerloka Holmsa.

The Baker Street Irregulars sadrži set od 10 novih slučaja, uklućujuči uvodne slučajeve savršene za nove igrače, a istovremeno nude nove mehanizme i iznenađenja kako bi se i iskusni istražitelji uhvatili u koštac nešto drugačijim izazovima.

Spisak slučajeva:

1. Otmica u ulici Kurzon
2. Misterija Mudlarka
3. Tri mušterije
4. Obećanje
5. Dolina crvene reke
6. Ulični svirač iz ulice Bridž
7. Tigrovo oko
8. Pljačka u Harp Lajnu
9. Pas u noći
10. Smrt detektiva