Star Munchkin

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

3 - 6

90 min

10+ god

Cena: 4 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Munchkini su se vratili – ali sada su oni mutanti, androidi i ljudi mačke u svemiru, hvataju lasere, mačeve i nove granate. Star Munchkin je samostalna društvena igra koja koristi standardna Munchkin pravila, a može se kombinovati sa bilo kojim drugim Munckin predmetima.

Munchkin je mega-hit kartična igra o avanturama... bez roleplay gluposti. Vi i Vaši prijatelji se takmičite u ubijanju čudovišta i sakupljanju čarobnih predmeta. Stignite do desetog nivoa i pokažite prijateljima ko je najbolji.
Sa svojim prostim pravilima i smešnim dizajnom, Munchkin je brzo postala jedna od najpopularnijih karticnih igrara na svetu. Igrači su u ulozi heroja koji razbijaju vrata tamnica i suočavaju se sa preprekama na putu do desetog nivoa. Ako mislite da ne možete da pobedite ogromno čudovište, uvek možete pozvati vaše saigrače u pomoć. Međutim, drugi igrači takođe mogu da vam zabodu nož u leđa i pojačaju čudovište protiv koga se borite ili smanje vaše šanse tako što bacaju kletve na vas! Usput ćete nailaziti na blaga koja vam pomažu u borbi ili odmažu protivnicima i prvi igrač koji stigne do desetog nivoa je pobednik.

Predlažemo i ove igre