Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Stone Age: Anniversary

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

60-90 minuta

10+ godina

Cena: 10 850 RSD

Stone Age igra će vas odvesti u doba naših predaka koji su svojim napornim radom pokušavali da dostignu nove nivoe civilizacije.

Sakupljaćete drvo, lomiti kamen i vaditi zlato iz reke. Sve ovo ćete razmenjivati u cilju proširivanja vašeg naselja.

U ovoj igri koja vas vraća u doba naših predaka sreća je jednako važna kao i dobro planiranje.

Igrači koriste do deset članova plemena, u tri faze.

  • U prvoj fazi, igrači postavljaju svoje članove plemena na delove table za koje misle da će im koristiti: šalju ih u lov, trgovački centar ili kamenolom.
  • U drugoj fazi, startni igrač aktivira svako od svojih popunjenih područja u bilo kojoj sekvenci koju odabere, a zatim i ostali igrači rade isto.
  • U trećoj fazi, igrači moraju imati dovoljno hrane da nahrane svoju populaciju ili se suočavaju sa gubitkom resursa ili bodova.

Stone Age: Anniversary vam nudi mogućnost da odete na ovo uzbudljivo putovanje u prošlost i leti i zimi pošto je tabla na kojoj se igra odvija dvostrana.

Osim toga što je grafički poboljšano ovo izdanje povodom desete godišnjice igre sadrži i dve mini ekspanzije kao i novo-dizajnirane karaktere.

Predlažemo i ove igre