Taverns of Tiefenthal - Open doors expansion 1

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 4

60 min

12+ god

Cena: 2 750 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Kafane od Tiefentala nikada nisu bile punije! Posla ima kao nikad, a svi šankeri se međusobno takmiče ko će svojim gostima da ponudi najbolje moguće iskustvo u vidu pića. Konstantno se ulaže u nove načine da se zarade taliri i proda još više piva (ako može više od ovoga). Plemići traže prenoćište i hranu - i spremni su da potroše pozamašnu sumu novca. I nije samo pivo ono što gosti traže: somelijer se nastanio u selu i sa sobom doneo zalihu finih vina. Samo budite sigurni da sav Vaš rad ne bude u suprotnosti sa gradonačelnikovim turističkim naporima!

Taverns of Tiefenthal: Open Doors  je ekspanzija za društvenu igru Taverns of Tiefenthal. Ovo proširenje uvodi četiri dodatna modula u osnovnu igru, čime se omogućava igračima da promene težinu i mehaniku partije.

Open Doors takođe pruža igračima mogućnost da dodaju vinski podrum i/ili gostinsku sobu u svoju kafanu, omogućavajući im da ponude više ugostiteljskih usluga svojim raznolikim posetiocima. Ekspanzija takođe dolazi sa dva nova lika: krčmarom i gradonačelnikom. Dok krčmar omogućava igračima da dobiju pristup određenim veštinama koje mogu da promene njihovu strategiju, gradonačelnik nagrađuje igrače koji im pomažu da razviju svoj grad u bolje turističko mesto.

Napomena: Taverns of Tiefenthal: Open Doors nije samostalna igra i zahteva društvenu igru Taverns of Tiefenthal  da bi se igrala!

Predlažemo i ove igre