Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

That's a Question!

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

3-6

30 min

15+ godina

Cena: 2 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Party igraThat’s a Question! Koristi poznat format izazivanja drugih pitanjima i zatim glasanja za ono što će oni odgovoriti.

U ovoj igri svaki igrač će imati nekoliko heksagonalnih karata, koje na sebi sadrže reči i fraze podeljene na 3 dela po karti. U svom potezu Vi ćete birati igrača koji poseduje token, uzmite taj token i onda mu pokažite pitanje tako što ćete izabrati jedno od tri navedena pitanja (koja su obojena drugačijim bojama), a zatim izaberite dve karte is svoje ruke i dodajte Vašem pitanju pojmove (moguće odgovore) obojene istom bojom kojom je bilo obojeno Vaše pitanje. Kada postavite pitanje, svi osim igrača koji mora dati odgovore, će tajno glasati za odgovor za koji misle da će ta osoba izabrati. Kada svi budu završili sa glasanjem, otkrijte pločice. Svako ko je glasao tačno će se kretati po stazici za bodovanje, a osoba koja je odgovarala na pitanje će se kretati jedno polje za svakog igrača koji je glasao za pogrešan pojam. Igrač koji ima najviše bodova posle određenog broja rundi pobeđuje.

Nagrade i priznanja:

  • 2017 Golden Geek Best Party Game Nominee

Predlažemo i ove igre