Ultimate Werewolf Deluxe Edition

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

5-75

30-90 minuta

13+ godina

Cena: 2 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Vaše, malo mirno seoce iznenada je postalo prenaseljeno nekim veoma neprijateljskim vukodlacima… Da li ih vi i vaši drugari možete sve pronaći pre nego što pojedu sve seljane!?

Društvena igra Ultimate Werewolf Deluxe Edition je interaktivna igra dedukcije za 2 tima: seljane i vukodlake. Seljani ne znaju ko su vukodlaci, a vukodlaci pokušavaju da ostanu neotkriveni dok polako eliminišu jednog po jednog seljana. Moderator, koji nije u timu, vodi igru. Igra se prožima kroz nekoliko serija dana i noći. Svakog dana, igrači diskutuju o tome ko je skriveni vukodlak i pokušavaju da izbace jednog od igrača glasanjem. Svake noći, vukodlaci biraju kog igrača će eliminisati, dok vidovnjak saznaje da li je jedan od igrača vukodlak ili nije. Igra se završava kada je jedan od timova bude eliminisan iz igre.

Društvena igra Ultimate Werewolf Deluxe Edition nam predstavlja nove ilustracije, savršen novi dizajn, prerađena i obimnija pravila. Šta više, podržava više igrača nego ikada: 75 vaših najbližih prijatelja može pokriti jedno ili više sela koristeći samo komponente ove kutije. 

Ovo izdanje dolazi sa mini ekspanzijom Hunting Party.

Predlažemo i ove igre