Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Viscounts of the West Kingdom

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

60-90 minuta

12+ godina

Cena: 6 600 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Radnja društvene igre Viscounts of the West Kingdom je smeštena u vreme kada je vladavina kralja počela da opada, oko 980. godine nove ere. Birajući mir nad prosperitetom, naš nekada snažni kralj počeo je da nudi našim neprijateljima zlato i zemlju u zamenu za primirje.

Ali mir je nestabilna stvar! Kako se siromaštvo širilo, mnogi ljudi su izgubili veru u sposobnost kralja da vodi zemlju i tražili su nezavisnost od krune.

Otkako je kralj počeo da pokazuje milost prema građanima i na sudovima, naša budućnost je postala neizvesna. Kao Vikont moramo biti mudri i odlučni, nema vremena za čekanje. Lojalnost treba podržati ali naš prioritet mora biti sticanje naklonosti među ljudima, ukoliko dođe do nagle promene vlasti.

Društvena igra Viscounts of the West Kingdom je treća igra u West Kingdom triologiji, postoji još društvena igra Architects Of the West Kingdom i društvena igra Paladins of the West Kingdom.

Predlažemo i ove igre