Viticulture Visit from Rhine Valley Expansion

Cena: 2 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Viticulute Visit From Rhine Valley ekspanzija za društvenu igru Viticulture dodaje novi set od osamdeset karata posetioca, koji su manje usredsređeni na pobedničke poene a više na proizvodnju vina. Ove karte imaju svoju jedinstvenu pozadinu pa se ne mogu kombinovati sa ostalim karatama posetioca iz Viticulture, Tuscany i Moor Visitors.

Staromodna Toskana čeka na vašu veštinu u pravljenju vina i strateško lukavstvo.
Sadićete vinovu lozu, brati grožđe, stariti vina i ispunjavati narudžbe trgovaca kako biste stvorili najbolju vinariju u Italiji!
U Viticulture društvenij igri, igrači se nalaze u ulogama ljudi u rustikalnoj, predmodernoj Toskani koji su nasledili oskudne vinograde. Imaju nekoliko parcela zemlje, staru drobilicu, maleni podrum i tri radnika. I svi imaju san da će prvi nazvati svoju vinariju istinskim uspehom.
Viticulture je strateška „worker placement“ igra. Essential Edition uključuje
drugo izdanje vinogradarstva, zajedno sa nekoliko elemenata iz Toskane, uključujući 36 Mama & Papa kartica, terenske karte (ranije poznate kao „Properties“), proširene / revidirane posetioce i 24 kartice Automa (solo varijanta), zajedno sa nekoliko manjih izmena u pravilima.

Napomena: Viticulture Visit From Rhine Valley nije samostalna igra i zahteva Viticulture društvenu igru da bi se igrala!

Predlažemo i ove igre