Warhammer: Age of Sigmar – The Rise & Fall of Anvalor

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

60 minuta

14+ godina

Stara cena: 
7500
Cena: 4 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

U regionu Aqshy, čak iako vaši nelagodni saveznici svoje resurse stave na savršeno mesto, vaši međusobni neprijatelji mogu biti jaki i nepredvidivi. Izgradićete resurse da blokirate svoje saveznike u razvoju njihovih najjačih opcija, a oni će vam na isti način vratiti uslugu. Oni će oslabiti neprijatelje i vi ćete pokušati da im nanesete ubitačni udarac. Svaki potez pruža mnogo izbora, tako da morate da sagledavate opcije  dok učite strategije koje su najprikladnije vašem zajedničkom neprijatelju kao i vašim saveznicima. Jedno je sigurno – bilo da Anvalor preživi opsadu ili ne, stvari će se zasigurno zahuktavati!

U društvenoj igri Warhammer: Age of Sigmar – The Rise & Fall of Anvalor, vaš zvanični zadatak je da pomognete izgradnju i odbranu Anvalora zajedno sa ostalim frakcijama.

Međutim, vaš stvarni cilj je prikupiti najviše uticaja i sigurnu dominaciju nad Anvalorom, čak iako bi to u konačnom ishodu moglo prouzrokovati pad grada. Nabavite najviše uticaja za svoju frakciju izgradnjom gradskih zgrada i pobedom neprijatelja tokom zlobnih napada. Na kraju igre, igrač koji ima najviše uticaja nad gradom kraljuje nadmoćno i osigurava svoju dominaciju nad The Great Parch!

Sa više od 180 pločica, devet različitih frakcija (šest frakcija igrača, tri neprijateljske frakcije) i četiri varijante igranja izvan standardne igre, društvena igra Rise & Fall of Anvalor sadrži ogromnu količinu sadržaja i materijala za igru!