Western Legends Blood Money

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2 - 6

60 - 90 min

14+ god

Cena: 5 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a

Društvena igra Western Legends: Blood Money predstavlja drugo veliko proširenje za društvenu igru igru Western Legends, koje donosi brojne nove module za prilagođavanje svake igre. U ovom proširenju, igrači se suočavaju s većim opasnostima nego u glavnoj igri i prethodnom proširenju Ante Up, sa većim nagradama na kocki​.

Jedna od ključnih novina u proširenju je rizik kocka (risk die), koju igrači mogu da bace tokom svog poteza u nadi da će dobiti dodatne nagrade, poput dodatnog novca, šanse za automatsko kretanje i mogućnost povlačenja poker karte, koja omogućava igraču da izvede određene sposobnosti. Međutim, posledice bacanja negativnog ishoda na rizik kocki su rane, koje se mogu nakupiti tokom vremena i imati ozbiljne efekte​.

Proširenje takođe uvodi povrede, koje igrač dobija kada njegov lik pretrpi određeni broj rana. Povrede daju negativne efekte s kojima će igrači morati da se nose tokom cele igre, što čini izvođenje osnovnih akcija teškim i potencijalno utiče na njihov konačni rezultat​.

Pored novih kazni za opasno ponašanje, Blood Money uvodi i nove mogućnosti za igrače da dođu do nove opreme i nagrada. Putujući trgovac je trgovac koji ima zalihu standardnih predmeta i legendarnih oprema koje igrači mogu da steknu, ako ih sretnu na tabli. Igrači sada mogu da kupe prava na određene lokacije u igri, dobijajući dodatne poene pobede i jedinstvenu sposobnost. Blood Money zamenjuje prethodni sistem priča pronađen u Western Legends i Ante Up sa novim 'legendarnim' sistemom priča, koji uvodi zanimljivije narative, veće nagrade i tablu priča koju igrači mogu koristiti za praćenje svojih odluka i poena priče​.

Predlažemo i ove igre