The Witcher Old World Mages Expansion

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 5

90 - 150 min

14+ god

Cena: 9 000 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

U godina pre sage o Geraltu od Rivije, ova društvena igra istražuje vreme kada su čudovišta lutala kontinentom u većem broju, stvarajući stalnu opasnost koja je zahtevala pažnju stručno obučenih ubica čudovišta, poznatih kao vešci. Pet konkurentnih škola obučavalo je svoje učenike kroz brutalne režime, a kada su se potpuno pripremili, ovi sada priznati vešci krenuli su da istražuju zemlju, tražeći nevolje i avanture i pomažući drugima za novac.

The Witcher Old World Mages ekspanzija za društvenu igru The Witcher: Old World Retail Edition donosi pet novih karaktera - magova. Svaki od njih dolazi sa jedinstvenom minijaturom, setom koji uključuje špil i tablu za igrače sa individualnim sposobnostima. Sa ovom ekspanzijom imate 12 karaktera koja možete da izaberete. Pored ovoga ova ekspanzija donosi i proširenje za tablu kao i dodatni špil karata akcija. Da li ste spremni da uvedete magove i veštice u igru?

Napomena: The Witcher Old World Mages nije samostalna igra i zahteva društvenu igru The Witcher: Old World Retail Edition da bi se igrala!