The Witcher Old World Skellige Expansion

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 5

90 - 150 min

14+ god

Cena: 8 000 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.

Naseljena različitim klanovima, ostrva na Velikom moru uzgajaju trgovce, ratnike i vođe. Neko bi mogao videti ostrva kao priliku za političke veze, ali veštica ili mag bi radije putovali tamo da treniraju, love čudovišta i traže avanturu. Možda će biti od velike koristi posetiti ostrva Skellige, kao i druga, neistražena, ali takva putovanja retko dolaze bez troškova.

The Witcher Old World Skellige ekspanzija za društvenu igru The Witcher: Old World Retail Edition dodaje značajno proširenje table sa potpuno novim lokacijama i tokenima lokacije. Baša mapa postaje veća i zanimljivija. Postoji poseban način putovanja na ostrva korišćenjem minijatura brodova, a svako putovanje uvek dolazi sa novom, morskom avanturom. Postoji poseban špil karata za istraživanje i događaje sa za ovu ekspanziju a neka od putovanja mogu Vas dovesti do Dagona, drevnog čudovišta.

Napomena: The Witcher Old World Skellige nije samostalna igra i zahteva društvenu igru The Witcher: Old World Retail Edition da bi se igrala!