Yu Gi Oh Battles of Legend Chapter 1 Display

Cena: 2 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Era legendi se vraća! Battles of Legend Chapter 1 donosi reprinte popularnih karata iz prethodnih Battles of Legend setova poput Elemetal HERO čudovišta, Lightsworn, T.G. Fossil, Phantom Knight, kao i legendarne karte brojeva - Number karte!

Čuvena Yadenova karta Yubel i njene dve dodatne forme konačno dobijaju reprint u ovom setu! Odličan proizvod za sve ljubitelje GX ere kao i Edison Formata.

 

Svako pakovanje sadrži 2 boostera, 1 Promotivnu Secret Rare kartu, kao i jednu specijalnu kockicu. Svaki booster sadrži 18 karata: 15x Common + 3x Ultra Rare

Legacy of Destruction
 
Legacy of Destruction je novi set koji donosi novi arhetip vezan za poslednji dvoboj Duel Monsters ere između Yugija i Faraona. SStanite u ulogu Yugija i koristite njegov špil. Ovde možete naći unapređene varijante karata koje je Yugi koristio da savlada božanske karte! Nove varijante Silent Swordsman i Silent Magician čuvaju vašu tablu od protivničkih spell karata i uništenja, dok Gandora-G the Dragon of Destruction uništava tablu i poziva čudovište iz špila sa dovoljno napada da porazi i najjače protivničko čudovište!

Legendarni Tenpai zmajevi su novi arhetip koji dolazi u ovom setu i omogućava Vam da uz pomoć synhro prizivanja u fazi borbe, napravite dovoljno štete da savladate protivnika u jednom potezu!

U ovom setu takođe možete naći nove karte za arhetipove poput Ancient Gear, Lightsworn, Yubel i Voiceless Voice.

Booster sadrži 9 karata: 8x Common + 1 Super rare (ili većeg reriteta).