Zombicide 2nd Edition

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-6

60 min

14+ godina

Cena: 15 000 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Niko ne zna odakle je počelo, ali mrtvi su ponovo počeli da hodaju i gladni su ... ljudskog mesa.
Društvo je propalo i ostalo je samo nekoliko preživelih. Udružili su se, tražeći sklonište i opremu. Ali oni se ne zadovoljavaju samo skrivanjem, oh ne, spremni su za punu najezdu zombija!

Društvena igra Zombicide 2nd Edition smešta igrače u ulogu preživelih zombi apokalipse. Radeći zajedno, oni se moraju probijati kroz razne misije a svakoj misiji moraju ispuniti ciljeve i, naravno, ubijati zombije!
Sa svakim novim ubijanjem, njihovi Adrenalinski poeni rastu. Vremenom će se igrači osnažiti ali zombije će privlačiti njihove akcije, dolazeći u sve većem i većem broju.
Da li će preživeli ostati živi ili će završiti kao ručak nekog zombija?! 

Druga edicija igre Zombicide ima malo prečišćenija i malo pojednostavljena pravila kao i dodatke za pravila koja se tiču prioriteta pucanja na određenom dometu kao i interakciju sa vozilima, vratima i sl. Takođe je dodata tamna zona (prostor u kome su zombiji zaštićeni od napada preživelih, što nikako neće biti od pomoći preživelima.) Nove komponente kao i nove minijature je nešto što je očekivano od druge edicije ali nikako ne umanjuje njihovu vrednost.

Društvena igra Zombicide je za 9 godina prodata u preko dva miliona primeraka i jedna je od prvih igara, začetnika franšize kooperativnih igara kojima je temetika borba sa zombijima u zombi apokalipsi.

Predlažemo i ove igre