Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Alhambra

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-6

45-60 min

8+ god

Cena: 4 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Grčića Milenka 1

Igra za 2 do 6 igrača u kojoj je cilj da izgradite što skuplju i dužu građevinu, sa puno neprekidnih zidova.
Svima je jasno da je igra inspirisana zanimljivim projektom španskog srednjeg veka. U Vašoj Alhambri na početku imate samo centralni trg sa fontanom, a sve dodatne zgrade moraćete da kupite. Na tržnici se nalaze zgrade koje imaju svoju cenu i svoju boju. Svaka boja ima drugačiju vrednost. Zavisno od mesta na kome se nalaze na tržnici, zgradu možete kupiti samo jednom vrstom novca od moguće četiri. Na početku ćete dobiti nešto novca, a nakon toga možete iskoristiti svoj potez da pokupite još para.
U Alhambri se tri puta broji Vaša aktivnost – tako da od početka treba da vodite računa da su Vam svi spoljašni zidovi spojeni i što duži, da dominirate u nekoj od boja građevina, po mogućnosti u onim bojama koje nose više poena.
Igra se završava kada na tržištu zgrada više nema novih pločica građevina koje možete da postavite.
Igra je veoma kvalitetna i spada u tzv. “euroigre”, a izostaje jedna od glavnih karakteristika takvih igara – komplikovanost. Alhambra je vrlo jednostavna za objašnjavanje, ne postoje komlikovane radnje i pravila, pa je pogodna za nove igrače.
Igra koja će Vas držati zainteresovanim duže vreme, u kojoj ćete mrzeti svoje protivnike najviše na svetu ukoliko Vam uzmu željenu građevinu. Svaki igrač ima svoju strategiju kako doći do pobede, zato je i misaono izazovno igrati je, ali mnogo toga zavisi i od sreće – koja će se građevina pojaviti na tabli, koji novac možete da pokupite…

Predlažemo i ove igre