Cartographers Heroes

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1 - 100

30 - 45 min

10+ god

Cena: 3 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Krenuti u ekspediciju ka zapadnim zemljama je izuzetna čast i prilika koja se dobija samo jednom u životu za kraljevskog kartografa. Ali ovo su opasna vremena - rat pustoši zemlju i sigurno ćete naići na Dragulove sile odlučne da se suprotstave kraljici Gimnaks koja želi da proširi Zapad. Na sreću, hrabri junaci su ustali u odbranu Nalosa. Ovo je odlična prilika da osigurate svoje mesto u istoriji!

Društvena igra Cartographers Heroes je samostalna ekspanzija dobro poznate društvene igre hvaljene Cartographers (Kartografi). Uključuje sve nove mape, bodovne kartice, kartice istraživanja i karte za zasedu sa jedinstvenim sposobnostima.

Igrači se takmiče ko će steći najveću reputaciju u vidu zvezdica do trenutka kada prođu četiri godišnja doba. Tokom svakog godišnjeg doba igrači crtaju na svojim mapama i zarađuju zvezdice izvršavanjem kraljičinih naredbi. Naravno, igrač sa najviše zvezdica, odnosno najboljom reputacijom pobeđuje krajem zime!

Cartographers Heroes se može igrati samostalno ili kombinovati sa komponentama iz originalne igre (uz određena pravila) za veći izbor mogućnosti igranja!

Ukoliko želite da još zabave vašoj Cartographers Heroes igri probajte Map Pack Affril ili Map Pack Nebblis!

Predlažemo i ove igre