Colt Express

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-6

40 min

10+ god

Cena: 4 400 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

11. Jula 1899. Godine u 10:00 pre podne Union Pacific Express zajedno sa 47 putnika je napustio Folson, New Mexico.

Samo nekoliko minuta kasnije zvuk ubrzanog zveckanja mamuza dopire sa krova vagona, iznad glava putnika i odmah zatim se čuju pucnjevi pištolja. Teško naoružani razbojnici upadaju u vagone i nemilosrdno pljačkaju poštene građane, otimajući im novčanike i nakit koji nose na sebi!

Da li će banditi ostati smirene glave? Da li će uspedi da ukradu nedeljne plate radnika Nice Valley rudnika uglja, koje pomno čuva Maršal Samuel Ford? Samo će jedan bandit ostvariti svoh cilj: Da postane najbogatiji razbojnik na Divljem Zapadu!

Radnja drušvene igre Colt Express je smeštena u 3D voz punog putnika koji užurbano vozi ka svojoj finalnoj destinaciji. U ovoj društvenoj igri vi preuzimate ulogu jednog od 6 badita koji želi da se obogati. A jedini način koji banditi znaju kako bi se obogatili jeste da pljačkaju. Ali pošto niste jedini bandit kojem je ovako bogaćenje palo na pamet moraćete dobro da se pomučite.

Društvena igra Colt Express je zabavno strateška igra koja je proglašena za najbolju igru godine 2015. godine i tada je dobila prestižnu nagradu Spiele des Jahres 2015. Igra je 100% jezički nezavisna, pravila su jako laka i možete početi sa igranjem nedugo posle otvaranja kutije. Neka najbolji bandit pobedi!

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara