D&D Acquisitions Incorporated

Cena: 6 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Dobrodošli u Acquisitions Incorporated!

Istražite nova bogatstva i opasnosti u najvećoj roleplay avanturi na svetu.

Kada počinjete novu avanturu nebi bilo loše da imate i malo dodatne pomoći. Od velikog značaja može biti pristup moćnim artifaktima, ekspertizama i poslovima koje knjiga Acquisitions Incorporated ima da ponudi. Pridružite se Omin Dranu, Jimu Darkmagicu i Viari kao nikada do sad, sa ovom novom kampanjskom knjigom za Dungeons & Dragons!

Podesite jedra ka uspehu i ostvarenju sopstvenih fantazijskih poduhvata, koristeći sve informacije koje su vam potrebne za vođenje jedinstvenih avantura.

Naučite sve što ste ikada želeli da znate o pokretanju sopstvenog fantazijskog biznisa kao da danas započinjete svoju karijeru, kao ponosni član Acquisitions Incorporated.

Acquisitions Incorporated ima sve što vam je potrebno za igranje D&D 5. izdanja igre, baš kao da ste na sceni sa PAX-om! Nova pozadina, opcije karaktera, informacije o franšizi i još mnogo toga! Ova knjiga daje drugačiji ukus igranja D&D-a, punu ludačkih avantura i urnebesnih momenata. Omogućava vam nove načine za pričanje neverovatnih priča. Uključuje avanturu koja vodi karaktere od 1. do 6. nivoa i upoznajeva vas za svetom koji je spreman za istraživanje.   

Knjigu Acquisitions Incorporated možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook