D&D Icewind Dale Rime of the Frostmaiden

Cena: 6 750 RSD

Neke tajne su vredne umiranja!

Osetite hladni dodir smrti u ovoj avanturi u najboljolj roleplay igri na svetu. Dungeons & Dragons svet vas čeka.

U Icewind Dale avanturama jela koja se služe najbolja su hladna.

Ispod neprozirnog noćnog neba, stojite pred visokim glečerom i recitujete drevnu melodiju izazivajući stvaranje pukotine u velikom ledenom zidu. Iza ove zjapeće pukotine čeka vas Pećene Gladi. Prošlost ove ledene tamnice je tajna toliko stara i zastrašujuća da se malo ko usuđuje da govori o njoj. Ludi čarobnjaci Arkansog Bratstva žude da poseduju ono što je bog zimskog gneva tako hladno čuvao, kao i vi!

Koje su fantastične tajne i blaga zakopane u srcu glečera i šta će njihovo otkriće značiti za stanovnike Icewind Dalea? Možete li spasiti Deset Gradova od večite Frostmaiden noći?

Icewind Dale: Rime of the Frostmaiden je priča o mračnom teroru koji ponovo posećuje odbačene, treperave svetlosti sveća civilizacije poznate pod nazivom Deset Gradova.

Ovu knjigu možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook a možete je i usavršiti sa DD5 Icons IWD Ten Towns Papercraft Set i DD5 Icons IWD The Lodge Papercraft Set.