DD5 The Wild Beyond the Witchlight

Cena: 6 750 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a

Jednom u osam godina, fantastični Karneval Veštica se spusti u naš svet, donoseći radost u svima naseljima, jedno za drugim. Njegovi vlasnici Mister Witch i Mister Light, znaju kako da naprave dobru predstavu. Ali u ovoj magičnoj ekstravaganciji ima više nego što se na prvi pogled čini!

Karneval je kapija do fantastičnog Feywild predela, drugačijeg od bilo čega što se nalazi na materijalnom planu. Međutim, vreme nije bilo ljubazno prema ovom carstvu, a mračni dani sup red nama osim ako neko ne može da osujeti podle planove Hourglass Coven-a.

The Wild Beyond the Witchlight vodi avanturiste sa karnevala, na zadivljujuća mesta, dizajnirana je za likove nivoa 1-8. Ova knjiga dolazi sa poster mapom koja prikazuje karneval na jednoj strani i predeo Prismeer na drugoj.

Knjigu The Wild Beyond the Witchlight možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook.

Ukoliko želite da se bolje opremite za avanturu pogledajte i DD5 Witchlight Carnival Dice Set.