Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Jamaica

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-5

45-60 min

10+ god

Cena: 5 700 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Svake godine poznati gusar Kapetan Morgan organizuje trku brodova oko ostrva Jamajke. Vi kao jedan od čuvenih pirata sedam mora ste odlučili da učestvujete u trci zarad slave i bogatstva. Kapetan Morgan je sakrio kovčege svuda oko ostrva da bi trku učinio zanimljivom. Morate mudro odabrati da li vam je bitnije da pokupite kovčeg i time izgubite vođstvo u trci ili zadržati poziciju. Kovčezi donose velika blaga ali i kletve. U slučaju da vam drugi piratski brod stane na put, spremite topove i otvorite paljbu!

Jamaica je odlična igra trke piratskih brodova oko ostrva sa blagom. Svako od igrača dobija jedan piratski brod, tablu za nošenje robe i tri kartice u svojoj boji. Igrač na potezu je kapetan i baca dve kockice koje postavlja na sredinu table (ostrva), jednu kockicu za dan i jednu za noć. Potom svi igrači postavljaju jednu kartu iz svoje ruke koja označava akciju za taj potez.Akcija može biti pomeranje ili sakupljanje jednog od tri vrste tokena – barut, novac ili hrana. Ti tokeni stoje na tabli za nošenje robe. U slučaju da se pomerite, igrači se pomeraju za broj polja dobijen na kockici. Međutim, većina polja na koje stanete zahteva da se odreknete nekih tokena, poput zlata ili hrane. Neka od tih polja imaju kovčeg sa blagom na sebi. Kada ga sakupite dobijate jednu kartu blaga. Karte blaga mogu biti dobre ili loše po vas, zato morate dobro razmisliti da li vam se isplati da skrećete sa puta da ih sakupite. Ako stanete na isto mesto gde se nalazi vaš saigrač, onda počinje napad na njega. Igrači bacaju kockicu i jači broj pobeđuje u napadu. Igrači takođe mogu da daju tokene baruta da bi pojačali napad. Pobednik može da opljačka poraženog tako što uzme protivniku jedan od delova na tabli za nošenje robe i prisvoji svu robu sa tog dela ili mu uzme jednu karticu blaga. Igrač takođe može da da protivniku svoju karticu blaga, uglavnom onu negativnu koja oduzima bodove. Kada jedan brod obiđe ostrvo i pređe cilj, igra se završava i u zavisnosti na kom su mestu, igrači dobijaju bodove. Igrači sabiraju i oduzimaju bodove koje imaju i igrač sa najviše poena je pobednik.

Predlažemo i ove igre