Jungle Speed (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-10

15 min

7+ god

Cena: 2 650 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4

Jungle speed je društvena igra čija je osnovna namena da Vas zabavi. Dakle, u ovoj igri nema taktike, nema planiranja deset poteza unapred, već samo brzina i dobri refleksi.
Naime, svi igrači dobijaju jednak broj karata koje su okrenute licem na dole i jedan totem koji se nalazi na sredini stola. Karte na sebi imaju simbole i boje. Igra se igra tako što prvi igrač okrene prvu svoju kartu, a zatim se nastavlja u krug. Ako neko okrene kartu koja se već nalazi na stolu, potrebno je da što pre uhvati totem (pre protivnika koji ima istu kartu). Ukoliko ste prvi dohvatili totem sve Vaše karte koje su okrenute licem na gore predajete onome protiv koga ste ušli u “duel”. Cilj igre je da se prvi oslobodite svih karata. Osim na znake koji su često veoma slični, a opet različiti, morate da vodite računa i o bojama kada se izvuče karta koja kaže da se od tog trenutka prati boja. Čak i ako više od dva igrača imaju isti simbol, svi učestvuju u duelu, a gubitnici dele karte pobednika.
Pravila su, dakle, najjednostavnija moguća, igra je prihvatljiva i razumljiva najširoj grupi zainteresovanih igrača, a jedina nezgoda može da nastane pri hvatanju totema – protivnici Vam neće lako prepustiti isti, pa budite spremni i na ogrebotine, trzanje, otimanje a može se desiti i da Vam totem izleti iz ruke a onda ostaje samo nada da neće nikoga povrediti. Pitanje je samo ko će imati bolju moć zapažanja i ko će imati bolje reflekse.
U svakom slučaju, ova društvena igra će Vam poslužiti za brzu zabavu i veliko i šarenoliko društvo jer može da je igra sa do deset igrača uzrasta od 7 godina pa ... nema ograničenja.

Predlažemo i ove igre