Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

King of the Dice (8+) (Kralj kockica) SR verzija

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-5

30 min

8+ god

Cena: 2 590 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Konačno ste postali kralj! Svi vaši snovi su ispunjeni. Sedite u svom zamku i kroz prozor gledate vaše prelepo kraljevstvo - zelena polja, visoke planine, vijugave reke koje se prostiru koliko god vaš pogled može da dosegne. Ali jedna stvar fali vašem kraljevstvu - građani!

Rešeni da dovedete građane, izdajete naredbu da se oglasi širom zemlje da svi građani koji dođu da žive kod vas živeće srećno do kraja života. Podanici nose i čitaju vašu zapovest duž kraljevstva: u bogatim gradovima, ludim gnomovima u njihovim radionicama, patuljcima u rudnicima, orkovima, vilama i magičnim školama. Ali građane nije lako ubediti jer i drugi kraljevi ih zovu.

Za ovaj poduhvat biće vam potreba veština i sreća u kockicama. Ali vodite računa o kraljevskim ludama i zmajevima. U suprotnom vaše kraljevstvo će postati bedna pustoš u koju niko neće da dođe, a vama će samo ostati da gledate novog krunisanog kralja kockica.

King of Dice je edukativna igra namenjena za 2 do 5 igrača uzrasta 8 godina i stariji.

Glavne karakteristike ove društvene igre:

Zanimljivo takmičenje.
Mala kutija velika igra.
Igra za celu porodicu.

Sadržaj:

  • 6 kockica
  • 65 karata
  • 1 pravila

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara