Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Kingdom Rush Rift in Time

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

40-90 minuta

10+ godina

Cena: 7 580 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Bilo je Doba Tornjeva. Sa poslednjim poraženim neprijateljima Kraljevstva, hrabri branioci carstva odložili su svoje oružje i okrenuli su se mirnijim poduhvatima.

Do tada nevidljiv, čak ni najmoćnijim čarobnjacima, svemogući Čarobnjak Vremena špijunirao je Kraljevstvo sakriven moćnim ogrtačem magije. Kako su poslednji  Tornjevi rasklopljeni, Čarobnjak Vremena je iscepao rupu u samoj strukturi prostora i vremena. Počelo je kao mali bljesak svetlosti, pretvarajući se u rastuću suzu iz koje izlaze neprijatelji iz različitih vekova. Legendarna stvorenja su počela izlaze iz mističnih procepa da bi se pridružila borbi, jer se još više pukotina otvaralo duž Kraljevstva.

Iza svojih mačeva i štitova, pametni inžinjeri i čarobnjaci Kraljevstva su požurili da razviju Tornjeve koji bi mogli da se suprostave novoj pretnji. Odjednom poruka je stigla“ Uspeli smo da ukrotimo nestabilnu magiju vremena!“ Koristeći ovu novu moć Kraljevstvo je pozvalo sve junake raznih doba da pomognu i usmere svoju dimenzionalnu energiju u izgradnju Tornjeva!

Društvena igra Kingdom Rush Rift in Time je kooperativna igra odbrane zamka, epskih heroja i beskonačne ponovljivosti!

Predlažemo i ove igre