Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Paleo

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

45-60 minuta

10+ godina

Cena: 8 550 RSD

Sviće novi dan...

Vaše pleme se bori za opstanak, neprestano razvijajući nova unapređenja i temelje ljudskog postojanja. Ali opasnost vreba iza ćoška: divlje životinje koje hoće da vas pojedu, oluje i kao razna neprijateljska plemena koja vas očekuju u divljini.

U društvenoj igri Paleo igrači vode grupe lovaca, sakupljača i ratnika u potrazi za resursima i neistraženim tajnama kamenog doba.

Kako biste stvorili zaostavštinu za svoje potomke moraćete izmisliti nove neophodne alate za preživljavanje, pomoć prijatelja i možda malo sreće.

Društvena igra Paleo je kooperativna avantura smeštena u kameno doba. Društvena igra u kojoj igrači pokušavaju da završe opasne misije i pri tom im ne poginu ljudska bića iz plemena. Ponekad vam treba krzno, ponekad šator ali to su sve minorne avanture u poređenju sa vašim dugoročnim ciljem: Da oslikate vunenog mamuta na zidu kako bi ljudi hiljadama godina kasnije znali da ste vi nekada postojali.

Šta bi možda moglo da vas spreči u slikanju tog mamuta? Smrt u svim svojim oblicima!

Društvena igra Paleo – beskrajna avantura u kamenom dobu!

Predlažemo i ove igre