The Quacks of Quedlinburg (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

45 min

10+ godina

Cena: 4 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a
• TC Delta City, Jurija Gagarina 16

Jednom godišnje u gradu Quedlinburgu se održava 9-odnevni bazar na kom najbolji doktori i razni šarlatani izlažu svoje lekovite napitke. Muče vas smrdljiva stopala, nostalgija, ljubavni problemi... Ovde možete naći lek za sve!

društvenoj igre Quacks of Quedlinburg igrači uzimaju uloge lekara-šarlatana (nadrilekara) u nadi da će iz njihove vrećice sastojaka proizići najbolji napitak. Što je bolji napitak to ćete više novca zaraditi na njemu. Zarađenim novcem možete kupiti kvalitetnije sastojke i pomoću njih praviti još bolje napitke. Ali budite oprezni, napravite li grešku u mešanju i ubacite u njega više sastojaka nego što treba ceo lonac može eksplodirati! U nekim slučajevima i to je moguće sprečiti, ali ne uvek... Kada se to desi Vaš napitak neće doneti novac što znači da nema novih sastojaka, a krajnji rezultat zavisi baš od toga. 

Društvena igra Quacks of Quedlinburg tera Vas da iskušavate svoju sreću do krajnjih granica. Mada nije sve do sreće, procenti su poznati, a na vama je da procenite kada rizikovati, a kada se opredeliti za siguricu. Da li ćete, nadajući se najboljem magičnom napitku, rizikovati mnogo ili ćete igrati na sigurno pa nećete impresionirati svojim znanjem, ali ćete biti sigurni!? Na vama je da odlučite, ali i da saznate šta se desi kada preterate! 

Lonac, sastojci, rubini, pacovi... Šta bolje govori "napitak" od toga? Društvena igra Quacks of Quedlinburg je igra koja će vas vući da joj se vraćate ponovo i ponovo. Ko će biti pobednik među nadrilekarima odlučiće vaši proizvodi i vaša snalažljivost da ih napravite, a da izbegnete katastrofu. 

Društvena igra Quacks of Quedlinburg poseduje i nekoliko sjajnih proširenja koje će Vam dodati dosta novih stvari i značajno podmladiti igru i dati Vam mnogooo ponovnog igranja: 

The Quacks of Quedlinburg The Alchemists.

Quacks of Quedlinburg The Herb Witches.

 

Veličina kutije: 29,50 x 29,50 x 7,30 cm

Težina: 1430 g