Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Risk Godstorm

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-5

60 min

12+ god

Cena: 5 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4

Ko će vladati antičkim svetom i njegovom okolinom? Ovo je vreme mitova i legendi u večnoj borbi karakterističnoj za Riziko.
Dva do pet igrača uzimaju uloge sveštenika koji vode svoju naciju (Grci, Kelti, Vavilonci, Nordijci i Egipćani) u borbu za dominaciju starim svetom, kao i njegovim podzemljem.
Da bi ostavarili svoje ciljeve moraju da zapovedaju svojim vojskama, dominiraju na kontinentima, osvajaju relikvije moći i prizovu svoja božanstva na Zemlju.
Ova igra koristi osnovne borbene elemente klasičnog Rizika, ali menja mnoge druge elemente. Igra se igra na drevnoj mapi sveta koja se fokusira na Evropu i Severnu Afriku.
Jedna od ključnih razlika je da se podzemlje može napasti, kao i to da poražene jedinice takođe mogu biti poslate u podzemni svet da se ponovo bore i tako dokažu da su dovoljno dostojne da se vrate na Zemlju.
Kao u igri 2210 AD, Godstorm se igra u 5 kola. Na kraju tog vremenskog okvira igrač sa najviše poena je odneo pobedu. Poeni se nižu za broj kontrolisanih teritorija, bonuse za regione, kontrola grobnicama i oltara u podzemlju i za svaki relikt koji nudi teritoriju kao bonus ako posedujete tu teritoriju.
Godstorm donosi jednu tako klasičnu drustvenu igru na novi način, pa je idealna za ljubitelje epske fantastike.

Predlažemo i ove igre

Predlozi sličnih igara