Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Sanctum

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-4

90 min

12+ godina

Cena: 7 200 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

U drevna vremena, legenda kaže, zemlju je zauzeuo demonski Lord Malghazar. Njegovi minioni preplavili su zemljuu i unuštili sve što je čovečanstvo izgradilo. Ali iz očaja nastaju heroji. Hrabrošću, srećom i magijom probili su se kroz demonske horde i porazili i samog demonskog Lorda koga su uspeli da zapečate u Sarkogafu od žada. Grad koji su izgradili iznad njegove grobniec, u čast pobede, nazvali su Sanctum. Želeli su da se osećaju sigurno. 

Vi ste jedan od tih heroja!!!

Sanctum je kompetetivna epska avantura za 2-4 igača koja je inspirisana epskom fantastikom i RPG kompijuterkim žanrom. Kao jedan od heroja upuštate se avanturu koja ima cilj da oslobodi svet od invazije demona. Na tom putu susrećete se sa hordama demona i nebrojenim preprekama i poteškoćama, moraćete da poboljšate vašu opremu i prilagodite svoju taktiku jer sem pobede ne postoji drugi način da preživite.