Structure deck Sacred Beasts

Cena: 1 600 RSD

Nakon godina i godina potrebe za svojim zasebnim špilom kako bi opstale, tri Svete Zveri su konačno udružile snage u novom "Sacred Beasts: Structure Deck"-u!

UJEDINJENJE!

"Sacred Beasts: Structure Deck" vam omogućavaju nove, brojne načine kako da prizovete Svete Zveri na tablu! "Hamon, Lord of Striking Thunder" i "Uria, Lord of Searing Flames" dobijaju nove karte koje modifikuju njihove uslove za prizivanje i olakšavaju vam način kako da dođete do njih u slučaju da vam je potreban drugi ili treći napad u slučaju da prvi nije bio dovoljan. Možete čak i da preskočite sve te uslove i sa novim čudovištima koji mogu biti žrtvoravi kako bi bilo koju od tri Svete Zveri prizvali iz ruke na tablu, a zatim te iste monstere možete izbasiti van igre iz groblja kako bi dodali moćnu kartu polja "Fallen Paradise" u svoju ruku.

UZVIŠENOST!

Pored toga što olakšavate pristup Svetim Zverima i njihovo prizivanje, "Sacred Beasts: Structure Deck" vam takođe povećava i njihovu dominaciju kada dođu na polje! Moći ćete da udvostručite poene za napad "Raviel, Lord of Phantasms" na 8000 i uništite sva protivnikova čudovišta u samo jednoj borbenoj fazi, negirate protivnikove efekte magija/zamki dok kontrolišete "Hamon, Lord of Striking Thunder" u napadu i uz malo kretivnog kalkulisanja možete da uvećate napad "Uria, Lord of Searing Flames" daleko izvan svih ograničenja.

KOMPLETNA DOMINACIJA!

Naravno, nije dovoljno da kontrolišete sa nekoliko Svetih Zveri tokom duela. Istinski oblik dominacije dok kontrolisite dve ili više Svetih Zveri u isto vreme i za to ćete biti nagrađeni u vidu nove karte zamke koja će negirati bilo koji protivnikov efekat čudovišta!

Sacred Beasts: Structure Deck sadrži 46 karata (44 karata za glavi špil, dve karte za eksta špil i dve različita karte tokena)