Ticket to Ride Europe (na srpskom jeziku)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-5

60 min

8+ god

Cena: 5 500 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Od stenovitih planina Edinburga pa do osunčanih dokova Konstatinopolja, od prašnjavih ulica Pamplone do vetrovitih stanica u Berlinu, Ticket to Ride Europe vas vodi u sasvim novu avanturu kroz velelepne gradove Evrope.

Da li ćeš se usuditi na putovanje kroz mračne tunele Švajcarske? Da li ćeš smeti da se ukrcaš na trajekt i preploviš Crno more? Ili izgradiš raskošnu železničku stanicu u nekom od gradova starog carstva?

Tvoj sledeći potez te može učiniti najvećim magnatom kog je Evropa videla!

Društvena igra Ticket to Ride Europe je veoma popularna društvena igra koja uključuje pet različitih železničkih kompanija koje pokušavaju da spoje različite destinacije i koje se bore oko zajedničkih ruta. Za razliku od društvene igre Ticket to Ride u društvenoj igri Ticket to ride Europe moraćete da idete kroz tunele koji će od vas zahtevati više karata nego obično, dok će vam za trajekte biti potrebne i lokomotive a uz pomoć stanica sada možete da se odreknete malo poena da bi mimo volje protivnika iskoristili njihove rute da spojite svoje gradove…Što više destinacija spojite više poena osvajate, ali budite brzi da vam neko ne bi stao na put.

Uz igru dobijate pravila na srpskom/hrvatskom.