Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Ticket to Ride Europe (na grčkom jeziku)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

2-5

60 min

8+ god

Cena: 5 800 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.

Od stenovitih planina Edinburga pa do osunčanih dokova Konstatinopolja, od prašnjavih ulica Pamplone do vetrovitih stanica u Berlinu, društvena igra Ticket to Ride Europe vas vodi u sasvim novu avanturu kroz velelepne gradove Evrope.

Za razliku od društvene igre Ticket to Ride u u društvenoj igri Ticket to ride Europe ćete možda morati da idete kroz tunele koji će od vas zahtevati više karata nego obično, dok će vam za trajekte biti potrebne i lokomotive a uz pomoć stanica sada možete da se odreknete malo poena da bi mimo volje protivnika iskoristili njihove rute da spojite svoje gradove…
Da li ćeš se usuditi na putovanje kroz mračne tunele Švajcarske? Da li ćeš smeti da se ukrcaš na trajekt i preploviš Crno more? Ili izgradiš raskošnu železničku stanicu u nekom od gradova starog carstva?
Tvoj sledeći potez te može učiniti najvećim magnatom kog je Evropa videla!
Ticket to Ride Europe je veoma popularna porodična društvena igra koja uključuje pet različitih železničkih kompanija koje pokušavaju da spoje različite destinacije i koje se bore oko zajedničkih ruta. Što više destinacija spojite više poena osvajate, ali ako ne budete brzi neko će vam ukrasti kraći put i samim tim vas značajno usporiti. Uz igru dobijate pravila na srpskom/hrvatskom ili engleskom.