Ticket to Ride Germany

Cena: 6 000 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Bacimo osvrta na vek Nemačke... Kroz finu, jesenju kišu, pramenovi dima najavljivali su dolazak voza u 4:15 iz Nirnberga u centralnu stanicu u Minhenu. Buka masivnog motora rasla je sve intenzivnije, kulminirajući produženim šištanjem dok se lokomotiva zaustavljala na peronu, a para je izbijala na sve strane.
Portiri su užurbano iskrcavali prtljag putnika dok je sa druge strane, na suprotnom peronu, operater izvlačio vrpcu na kojoj je bila pištaljka, zviznuo i još jedan voz se zahuktao ka svojoj sledećoj destinaciji: Berlin, glavni grad Nemačke.
U igri Ticket to Ride Germany, izgradite vlastitu železničku mrežu kako biste povezali gradove navedene na vašim kartama odredišta.
Moraš paziti na svoje protivnike koji će možda pokušati da stignu do istih udaljenih oblasti Nemačke kao i ti, ali ih lako možeš nadmudriti prikupljanjem putničkih dragocenosti iz različitih gradova brže od njih.
Kao i kod ostalih Ticket to Ride igara, ova igra se može naučiti za 5 minuta, a u isto vreme vam pružiti sate i sate zabave i uživanja za celu porodicu.
UKRCAVANJE!