Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Ticket to Ride Japan & Italy

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-5

30 - 60 minuta

8+ godina

Cena: 5 500 RSD

Upoznajte Japan vozeći se brzim vozom dok se planina Fudži promalja kroz maglu ili se vozite Tokijskom podzemnom železnicom do krajnjeg odredišta. Na ovoj mapi se suočavate sa dilemom između ulaganja u mrežu vozova Bullet Train, ruta čije svi igrači mogu koristiti za kompletiranje zadataka ili se fokusirajte na vaše pojedinačne rute. Pažljivo procenite svoje mogućnosti jer će igrači koji najviše doprinesu ovom zajedničkom projektu biti nagrađeni većim bonusom ... a igrači koji ne naprave nijedan Bullet Train će snositi posledice!

Ova ekspanzija za društvenu igru Ticket to Ride takođe uključuje mapu Italije koja je fokusirana na regione u ovoj zemlji i na potpuno novi tip trajektne rute. Povežite gradove iz svih regiona u istoj mreži da biste osvojili dodatne poene.

Proširenje za društvenu igru Ticket to Ride Map Collection: Volume 7 – Japan & Italy uključuje dvostranu tablu za igru - najdužu do sada u seriji Map Collection - koja na jednoj strani ima Japan, a na drugoj Italiju.

Društvena igra Ticket to Ride Japan & Italy je sedma ekspanzija u Ticket to Ride serijalu i da bi mogli da je igrate biće vam potrebna jedna od osnovnih društvenih igara kao Ticket to Ride Ticket to Ride Europe, Ticket to Ride Germany ili Ticket to Ride Nordic Countries.