Ticket to Ride Poland

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

2-4

30-60 minuta

8+ godina

Cena: 3 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Od mora do planina Tatra, duž cele Poljske postoje prelepa područja koja samo čekaju da budu otkrivena. Da li želite da posmatrate bizone u senci šume Bialowieze? Ili možda više volite da prošetate šarmantnim ulicama Wroclava? Društvena igra Ticket to Ride Poland će vas odvesti na jedinstveno putovanje u prošlost, tokom kojeg ćete igrati železničkog magnata iz predhodnog veka i doprineti razvoju železničke mreže ne samo u zemlji, već i u susednim zemljama.

Svaku mapa iz serije „Ticket to Ride“ karakterišu pojedinačna pravila koja utiču na tok igre i planiranje akcija. U slučaju mape Poljske to je poboljšanje komunikacije između susretnih zemalja. Pored povezivanje gradova, vaše rute mogu da dođu i do graničnih prelaza i tako povežu susedne države.

Društvena igra Ticket to Ride Poland je jedna u nizu ekspanzija u Ticket to Ride serijalu i da bi mogli da je igrate biće vam potrebna jedna od osnovnih društvenih igara kao Ticket to Ride , Ticket to Ride Europe, Ticket to Ride Germany ili Ticket to Ride Nordic Countries.