D&D Volo's Guide to Monsters

Cena: 6 750 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Tošin bunar 188a

Istraživanja nikada nisu bila opasnija...

Istražite širinu D&D čudovišta u ovom detaljnom 224 stranice tomu ispunjenim prelepim ilustracijama i detaljnim saznanjima. Volo’s Guide to Monsters pruža nešto sasvim novo i uzbudljivo i igračima i Dungeon Masterima.

Cenjeni naučnik Volothamp Geddarm se vratio i napisao je fantastičnu disertaciju, pokrivajući neka od najpoznatijih čudovišta u Zaboravljenim Carstvima. Na žalost, Mudrac iz Senke Elminster ne veruje da je Volo neke bitne detalje napisao tacno. Ne propustite njihov akademsti duel koji ce prosvetliti neupucene i upoznati ih sa raznolikim bićima običnim i nepoznatim. Otkrijte mahinacije misterioznog Kraken Društva, koje je poreklo bizirne Žabehemota ili kako izbeći ucešce u groznom reproduktivnom ciklusu grotesknog vargoilla.

Dungeon Masteri i igrači će dobiti neka preko potrebna upustva za planiranje sledećih poduhvata i avantura, tragajući za nekom starom prašnjavom ruševinom u potrazi za blagom, znanjem i ne zaboravimo ... opasnim bićima čiji rogovi, kandže, očnjaci, glave ili čak i unutrašnjosti mogu krasiti zidove vaše trofejne sobe. Samo ako preživite!

Ovu knjigu možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook