Katamino Family (3+)

Broj igrača

Trajanje Igre

Uzrast

1-2

15+ min

3+ god

Cena: 3 990 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1
• Tošin bunar 188a

Društvena igra KATAMINO FAMILY je najnovija edukativna igra iz porodice katamino igara napravljena isključivo za najmlađe.

Zadaci koji se nalaze u ovoj igri prilagođeni su za uzrast od 3 do 7 godina. Igra može da se igra u solo modu (jedan igrač) ali pored toga ima i mogućnost igranja za 2 igrača sličnog ili istog uzrasta. U varijanti za dva igrača istog uzrasta oba igrača rešavalju zadatke (probleme) iste težine. U slučaju da igraju dva igrača različitog uzrasta, zadatak za mlađeg igrača će da bude prostiji dok će stariji igrač imati teži zadatak. Kreatori su se potrudili da naprave balans tako da težina zadatka bude podjednaka i pored toga što igrači nisu istog uzrasta. 
Edukativna igra Katamino Family je logička igra koja pomaže deci da shvate osnovne pojmove geometrije i kako da ih smisleno slažu, a sve to kroz igru. Igra je obavila svoj zadatak ako pobudi interesovanje deteta a da dete niji ni svesno da igra podstiče nešto.  
Sa oko 180 zadataka različitih nivoa i skoro neograničenim brojem kombinacija edukativna igra Katamino Family igračima pruža pravi izazov za dugoročno igranje.

Jednom kad počnete da rešavate zadatke više je nećete ispustiti iz ruke, jer uvek postoji teži zadatak za rešavanje, samo je pitanje da li ste mu Vi dorasli.  

Kada prerastete igru (ne kada rešite sve zadatke jer je taj scenario dosta teži), Katamino Family ima svog starijeg brata, edukativnu igru Katamino. Za razliku od igre Katamino Family, Katamino je predviđen za starije igrače (8+) i nudi više od 500 zadataka ali i preko 35 000 rešenja za njih. (jedan zadatak nema samo jedno rešenje). 

Izazovima nikada kraja sa igrama Katamino! 

Predlažemo i ove igre