Error message

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in _uc_line_item_list() (line 133 of /home/customer/www/games4you.rs/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_order/uc_order.line_item.inc).

Tang Garden

Broj igrača

Trajanje igre

Uzrast

1-4

40-60 minuta

14+ godina

Cena: 7 300 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• TC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4
• Grčića Milenka 1

Dinastija Tang se smatrala prvim zaltnim dobom klasičnih i sada kultnih kineskih vrtova. Car Xuanzong je sagradio veličanstven carski vrt Veličanstvenog Bistrog Jezera kao omaž samom životu.

Društvena igra Tang Garden je zen-idilična igra koja vas vodi u prvo zlatno doba Kine, u kojojj će igrači progresivno graditi vrt stvaranjem pejzaža, postavljanjem dekoracije i projekcijom svoje vizije kroz vertikalne panorame. Tokom gradnje u posetu će vam dolaziti i plemstvo kako bi se divili okolini i načinu na koji koegzistiraju prirodni elemnti u najneverovatnijem pejzažu koje je čovečanstvo ikada videlo.

Društvena igra Tang Garden je strateška igra prelepog dizajna i sa jakom zabavnim mehanikama postavke pločica. U uvoj društvenoj igri skupljanje kolekcija i postavka pejzaža daju jako lepu sinergiju i stvaraju nesmetan tok igranja. Pravite baštu kao da je pravite za sebe!