D&D Guildmasters' Guide to Ravnica

Cena: 6 250 RSD
Artikal se nalazi na ovim lokacijama: 
• Bulevar Despota Stefana 101 Lokal br. 2.
• Grčića Milenka 1

Istražite gradske pejzaže širom sveta do vrha ispunjene avanturama i intrigama u ovoj kampanji najbolje "roleplaying" igre na svetu kroz Guildmaster's Guide To Ravnica!

Večita izmaglica dosadne kiše visi nad vrhovima Ravnice. U stalnoj borbi sa vremenom, kosmopolitski građani u svoj svojoj fantastičnoj raznolikosti svakodnevno rade na živahnim pijacama i mračnim uličicama. Kroz sve to, deset gildi-kriminalnih sindikata, crkvenih hijerarhija, vojnih snaga, sudova i raznih bandi bore se za moć, bogatstvo i uticaj. Ove gilde su temelj moći u Ravnici. Oni postoje milenijumima i svaka od njih ima svoj indetitet i građansku funkciju, raznovrsnu kolekciju rasa i stvorenja, kao i svoju zasebnu supkulturu. Njihova istorija je mreža ratova, spletki i političkih mahinacija dok su se borili za kontrolu nad Ravnicom. 

Knjigu Guildmasters' Guide to Ravnica možete da koristete kao ideju za avanturu koju ćete da vodite. Možete je kombinovati sa drugim D&D knjigama: D&D 5th Edition Monster ManualD&D 5th Edition Dungeon Master Guide i D&D 5th Edition Player's Handbook